Werken bij

Wij zijn op zoek naar een Senior Calculator

Voor ons bedrijfsbureau in Leek zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Senior Calculator (Infra-Wegenbouw-GWW).

Heb jij al ruime ervaring in het opzetten van calculaties, ben je goed in delegeren en in plannen en organiseren en heb je kennis van werkvoorbereiding en uitvoering in de wegenbouw? Lees dan de volledige vacature!

Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan contact op met onze afdeling P&O en stuur je cv voorzien van een motivatie naar p&o@dijkstra-groep.nl.

Werken bij

Koninklijke Sjouke Dijkstra beschikt over een brede expertise in grond-, weg- en waterbouw. Die brede blik stelt ons in staat om optimaal mee te denken met onze opdrachtgever, liefst al in een zo vroeg mogelijk stadium. We willen dat onze opdrachtgevers optimaal profiteren van de deskundigheid van onze vakmensen.

Die proactieve houding en brede focus vraagt veel inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. Eigenschappen als flexibiliteit, nieuwsgierigheid, openheid, pragmatisme, een proactieve houding en oog voor duurzaamheid passen goed bij ons bedrijf.

Koninklijke Sjouke Dijkstra is een platte, transparante organisatie. We omarmen innovaties en hebben de ambitie om verder te groeien.

Werken bij Koninklijke Sjouke Dijkstra betekent ook continue werken aan je ontwikkeling. Vakmanschap, kennis van innovatie, technische vaardigheden en soft skills: elke medewerker werkt actief aan zijn of haar professionele groei. In samenspraak stellen we een opleidingsplan op zodat je mee kunt groeien met het bedrijf.

“Wij maken de weg vrij voor jouw talent.”

 

 

 

 

Bekijk alle berichten

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers. Deze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Certificering

Participaties

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl