Werken bij

Van Lennepplein officieel geopend na herinrichting!

Zaterdag 16 december is het van Lennepplein officieel geopend door wethouder Ton Schroor. Dat gebeurde tegelijkertijd met de opening van Kerstmarkt de Wijert. Onder het toeziend oog van winkeliers, buurtbewoners, en winkelend publiek, onthulde wethouder Ton Schroor een plaquette.

De afgelopen weken heeft Koninklijke Sjouke Dijkstra in opdracht van gemeente Groningen de herinrichting van de van Lenneplaan uitgevoerd. Zo zijn er rioleringswerkzaamheden verricht, is het asfalt op de rijbaan vervangen door een nieuwe bestrating van klinkers en zijn er plantvakken gemaakt. Ook zijn er extra parkeervakken gekomen. Een mooi project, een mooi resultaat.

Ton Schroor wethouder  opening van Lennepplein  plaquette plantenvak

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl