Werken bij

Op de voorpagina: Aanleg rotonde nabij Stiens

Op zaterdag 7 oktober stond ons project in De Stienser. In opdracht van provincie Fryslân legt Koninklijke Sjouke Dijkstra een rotonde aan bij de kruising van de N393 naar de N398.

Sinds de opening van de Noordwesttangent (N398) in 2014 hebben er op het kruispunt meerdere ongevallen met slachtoffers plaatsgevonden. Provincie Fryslân heeft als doel om het provinciaal wegennet op een hoger veiligheidsniveau te brengen en verwacht de verkeersveiligheid te vergroten door de T-splitsing te vervangen door een rotonde zonder fietsoversteken.

De werkzaamheden vinden plaats in slechts 3 weken tijd waarbij we de overlast voor zowel de weggebruikers als de omgeving zoveel mogelijk proberen te beperken.

Bekijk hier het artikel over dit mooie project in De Stienser!

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl