Werken bij

Definitieve gunning asfaltonderhoud DDFK-gemeenten en bouwrijp maken De Hoven in Leek

Vorige week is Koninklijke Sjouke Dijkstra begonnen met twee nieuwe projecten. De definitieve gunning is verkregen voor het asfaltonderhoud in de gemeenten Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland (DDFK-gemeenten). De werkzaamheden worden uitgevoerd in combinatie met Jansma Drachten.

Ook zijn deze week de asfalteringswerkzaamheden gestart in Leek. Gemeente Leek heeft zowel het asfaltbestek als het bouwrijp maken van De Hoven, een nieuwbouwwijk in Leek, aan Koninklijke Sjouke Dijkstra gegund. De werkvoorbereiding voor De Hoven is inmiddels in volle gang en na de bouwvak zal gestart worden met de uitvoering van de werkzaamheden.

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl