Werken bij

Nieuw project: rioolreconstructie in Roden – juni 2017

Half juni start Koninklijke Sjouke Dijkstra met de rioolreconstructie in Roden aan de Paaskamp en omstreken in opdracht van gemeente Noordenveld. De huidige asfaltverharding en de funderingslagen worden opgebroken en oud leidingwerk zal verwijderd worden. Vervolgens wordt de nieuwe riolering aangelegd en zal Koninklijke Sjouke Dijkstra de asfalteringswerkzaamheden uitvoeren. Bij dit project wordt door Koninklijke Sjouke Dijkstra Social Return On Investment toegepast (SROI)*. Van 22 tot en met 27 september 2017 vindt de Rodermarkt plaats. In verband met de werkzaamheden worden de Spijkerzoom, de Heidelaan en de Jachtlaan tijdens deze periode gebruikt als omleidingsroute. Het project zal naar verwachting op 20 oktober 2017 opgeleverd worden.

*Bij SROI gaat het vooral om het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals kandidaten uit de WWB, WW, Wajong, WIA en WSW.

Voor meer informatie kunt u hier de brief, van de gemeente aan de bewoners, lezen.

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl