Werken bij

Nieuw project: rioolreconstructie in Roden – juni 2017

Half juni start Koninklijke Sjouke Dijkstra met de rioolreconstructie in Roden aan de Paaskamp en omstreken in opdracht van gemeente Noordenveld. De huidige asfaltverharding en de funderingslagen worden opgebroken en oud leidingwerk zal verwijderd worden. Vervolgens wordt de nieuwe riolering aangelegd en zal Koninklijke Sjouke Dijkstra de asfalteringswerkzaamheden uitvoeren. Bij dit project wordt door Koninklijke Sjouke Dijkstra Social Return On Investment toegepast (SROI)*. Van 22 tot en met 27 september 2017 vindt de Rodermarkt plaats. In verband met de werkzaamheden worden de Spijkerzoom, de Heidelaan en de Jachtlaan tijdens deze periode gebruikt als omleidingsroute. Het project zal naar verwachting op 20 oktober 2017 opgeleverd worden.

*Bij SROI gaat het vooral om het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals kandidaten uit de WWB, WW, Wajong, WIA en WSW.

Voor meer informatie kunt u hier de brief, van de gemeente aan de bewoners, lezen.

Bekijk alle berichten

Wij weten de weg

Koninklijke Sjouke Dijkstra bestaat al meer dan 130 jaar. Het motto van oprichter Sieger Dijkstra houdt ons nog altijd scherp: ‘Waar we eens zijn geweest, moeten we altijd terug kunnen komen.’ We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Dus hanteren we strenge kwaliteitsnormen, bedenken we hoogwaardige oplossingen en opereren we altijd zo proactief mogelijk. Door onze kennis en ervaring maximaal in te zetten, leveren we een belangrijke meerwaarde aan het succes van projecten van onze opdrachtgevers.┬áDeze meerwaarde zoeken wij ook in de samenwerking met partners. Door innovatie vooruit. Wij weten de weg.

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl