Werken bij

Het asfaltteam in het nieuw!

De mannen van ons asfaltteam zijn in het nieuw gestoken! Het betreft een RWS-kledinglijn die uni oranje is en striping heeft conform de richtlijnen van RWS. Uiteraard is de kleding voorzien van ons nieuwe logo in de kleur reflecterend grijs. Zo zijn onze medewerkers goed zichtbaar. Nu de kleding nog zo smetteloos fel oranje is, hebben wij het moment benut om de mannen op de foto te zetten!

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl