Werken bij

Nieuw gevellogo met aandacht voor duurzaamheid

Begin april is Koninklijke Sjouke Dijkstra overgegaan op een nieuwe huisstijl. Na de introductie van de nieuwe website was het ook tijd om het gevellogo te vervangen. In de eerste week van april was het zover en werd het logo geplaatst. Daar hebben we natuurlijk prachtige foto’s van gemaakt!

Omdat we duurzaamheid heel belangrijk vinden, zijn we overgestapt van neonverlichting naar LED-verlichting. De logo’s zijn ’s avonds goed helder verlicht. Op de foto’s van de plaatsing van ons logo zijn ook de zonnepanelen op het dak mooi zichtbaar. We zijn trots op het resultaat!

zonnepanelen
Plaatsing van het logo op het dak

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl