Werken bij

Nieuwe website en nieuwe huisstijl Koninklijke Sjouke Dijkstra

Onze website is vernieuwd!

En dat is niet zonder reden.

Wij vinden het belangrijk om te vernieuwen. Op de nieuwe website vindt u onder andere informatie over onze producten en dienstverlening, nieuws over onze organisatie en gedetailleerde informatie over de uitgevoerde werkzaamheden van onze projecten.

Tegelijk met onze nieuwe website, introduceren we een nieuwe huisstijl. We behouden hiermee ons eigen karakter, maar de nieuwe huisstijl is frisser en moderner. In samenwerking met TRES Internet en TEAM Communicatie is een nieuw logo ontworpen. Hier is een pay-off aan toegevoegd ter versterking van onze identiteit.

We zijn er trots op!

Logo KSD

pay-off KSD

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl