Werken bij

Project busstation Zuidhorn vanuit de lucht!

Koninklijke Sjouke Dijkstra voert momenteel een prachtig project uit in Zuidhorn, de herinrichting van het busstation en de aanleg van het stationspark. Met dank aan de gemeente Zuidhorn hebben wij unieke beelden van het project beschikbaar vanuit de lucht!

Bekijk hier het filmpje op YouTube!

Voor meer informatie over dit project, verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl