Werken bij

Starthandeling door wethouder in Rasquert

Project bouwrijp maken Marciapark

In opdracht van gemeente Winsum is eind maart gestart met het bouwrijp maken van het Marciapark in Rasquert. In de toekomst zal een nieuwe Brede School gebouwd worden, na de bouw wordt de oude Mathenesse School gesloopt. Ter voorbereiding op de bouw van de nieuwe school worden de tennisbanen ook tijdelijk verplaatst. Naast deze tennisbanen komt een tijdelijke huisvesting voor de tennis.

Zodra de werkzaamheden klaar zijn, wordt een park aangelegd, het Marciapark. Tussen de nieuwe school en het park zal een toegangsweg aangelegd worden van asfalt en wordt een nieuwe sloot gegraven. Uiteindelijk wordt ook het parkeerterrein voorzien van asfalt.

Op donderdag 23 maart voerde wethouder H. Blok van gemeente Winsum de starthandeling uit.

 

Bekijk alle berichten

Certificering

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg- en waterbouw. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar hoogwaardige oplossingen voor complexe vraagstukken, zodat we onze opdrachtgevers serieus kunnen ontzorgen en met onze specifieke kennis het verschil kunnen maken.

Vestiging Leek

Zernikelaan 8, 9351 VA LEEK
Postbus 136, 9350 AC LEEK
T. 0594 55 24 00
E. info@sjoukedijkstra.nl